مجید فیاضی در گفت و گو با خبرنگار
پهره اظهار کرد: امسال کشاورزان ایرانشهری بیش از 300 هکتار از اراضی خودشان را به کشت محصول پیاز اختصاص دادند.
مدیر جهاد کشاورزی ایرانشهر افزود: فصل کشت محصول پیاز در ایرانشهر همه ساله از اوایل شهریورماه با کشت مستقیم آغاز می شود و تا پایان آبانماه با کشت نشا ادامه پیدا می کند.
وی با اشاره به اینکه کار برداشت این محصول اوایل فروردین آغاز و تا اواخر خردادماه ادامه پیدا می کند، تصریح کرد: شرایط آب و هوایی ایرانشهر موجب آن شده که کمتر از آفت کشی استفاده شود.
فیاضی با اشاره به اینکه تشویق کشاورزان برای استفاده از کشت نشاء را دنبال می کنیم، گفت: کشاورزان با کشت نشا محصول خودشان را یک یا دو ماه زودتر روانه بازار مصرف می کنند.
وی در پایان خاطرنشان کرد: با آغاز برداشت پیاز از اراضی کشاورزی ایرانشهر قیمت کاذب این محصول در کشور شکسته می شود.
انتهای پیام/