به گزارش
پهره؛ رئیس دانشکده علوم پزشکی ایرانشهر در حاشیه این مراسم اظهار کرد: در این نمایشگاه بیش از 50 مدل غذای محلی به نمایش گذاشته شده است که مورد استقبال قابل توجه علاقه مندان قرار گرفته است.
ایرج ضاربان افزود: همانطور که همه می دانند غذا با سلامتی افراد ارتباط مستقیم دارد در نتیجه می توان گفت غذاهای سنتی به دلیل سازگاری با محیط وسبک زندگی مردم، مغذی، قیمت ارزان و در دسترس بودن می توانند جایگزین مناسبی برای غذاهای آماده و فاقد ارزش غذایی باشند.
وی ادامه داد: برپایی این گونه جشنواره ها یکی از موثرترین مراحل برای اشاعه فرهنگ و احیای غذاهای سنتی و بومی و معرفی آداب و رسوم و فرهنگ اصیل سیستان و بلوچستان خواهد بود.