به گزارش
پهره به نقل از عصرهامون، عیسی قاضی بیان کرد: بیش از ۵٠ درصد نشای انواع صیفی جات مورد نیاز شهرستان در گلخانه های سنتی منطقه توسط کشاورزان تولید میشود.
وی افزود: ٨٠ درصد نشای تولیدی، گوجه فرنگی و مابقی به محصولاتی کدو، بادمجان، فلفل اختصاص دارد.
وی پیش بینی کرد: امسال ٣٠٠هکتار انواع صیفیجات در فنوج کشت شود.
قاضی تصریح کرد: در فنوج انتقال نشا به زمین اصلی از نیمه اول شهریور اغاز و برداشت محصول اواخر آبان انجام می پذیرد.
گفتنی است امسال کشت صیفی جات در فنوج ١٠٠ هکتار نسبت به سال گذشته بیشتر خواهد بود.
انتهای پیام/