به گزارش
پهره به نقل ازچهاربهاران؛دکتر همایون دادگر مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان چابهار با اشاره به فرا رسیدن عید سعید قربان،گفت:به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو از مردم خواست خرید و ذبح دام را حتما در مراکز مورد تأیید دامپزشکی انجام دهند. وی ادامه داد:این بیماری از طریق تماس با لاشه دام آلوده ( گوشت دام ذبح شده)، تماس یا له کردن کَنه و مصرف گوشت تازه به صورت خام و نیم پخت به انسان منتقل می شود. دادگر با بیان اینکه توجه به نکات بهداشتی از تکثیر این بیماری جلوگیری می کند،تصریح کرد:افراد در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی از قبیل خرید دام از مراکز غیر مجاز، کشتار دام در منزل، خیابان و اماکن عمومی و مصرف گوشت تازه، احتمال ابتلا به این بیماری را در خود و سایرین افزایش میدهند. وی در پایان تاکید کرد:توصیه میشود پس از ذبح دام گوشت تازه به مدت ۲۴ ساعت و احشام به مدت ۴۸ ساعت در دمای ۲ تا ۴ درجه در یخچال نگهداری شود و پس از آن مصرف شود.