شنبه ۱۸ تير ۱۴۰۱ ۰۷:۵۳
۲
مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان چابهار:

افزایش احتمال ابتلا به تب کریمه کنگو با خرید دام از مراکز غیر مجاز

همایون دادگر گفت:باتوجه به شیوع تب کریمه کنگو الزامیست شهروندان گوشت قربانی را بعد از گذشت ۲۴ ساعت نگهداری در یخچال مصرف کنند. 
افزایش احتمال ابتلا به تب کریمه کنگو با خرید دام از مراکز غیر مجاز
 






به گزارش  پهره به نقل  ازچهاربهاران؛دکتر همایون دادگر مدیر شبکه بهداشت و درمان شهرستان چابهار با اشاره به فرا رسیدن عید سعید قربان،گفت:به منظور پیشگیری از ابتلا به بیماری تب کریمه کنگو از مردم خواست خرید و ذبح دام را حتما در مراکز مورد تأیید دامپزشکی انجام دهند. وی ادامه داد:این بیماری از طریق تماس با لاشه دام آلوده ( گوشت دام ذبح شده)، تماس یا له کردن کَنه و مصرف گوشت تازه به صورت خام و نیم پخت به انسان منتقل می شود. دادگر با بیان اینکه توجه به نکات بهداشتی از تکثیر این بیماری جلوگیری می کند،تصریح کرد:افراد در صورت عدم رعایت نکات بهداشتی از قبیل خرید دام از مراکز غیر مجاز، کشتار دام در منزل، خیابان و اماکن عمومی و مصرف گوشت تازه، احتمال ابتلا به این بیماری را در خود و سایرین افزایش می‌دهند. وی در پایان تاکید کرد:توصیه می‌شود پس از ذبح دام گوشت تازه به مدت ۲۴ ساعت و احشام به مدت ۴۸ ساعت در دمای ۲ تا ۴ درجه در یخچال نگهداری شود و پس از آن مصرف شود.
کد مطلب: 429876
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *