دوشنبه ۱۸ بهمن ۱۴۰۰ ۲۳:۲۶
۱
بخشدار بخش دامن عنوان کرد؛

جشنواره‌های غذا، فرصتی ارزشمند برای احیا و آشنایی گردشگران با غذاهای بومی

تیمور کریم زایی گفت: جشنواره‌های غذا، فرصتی ارزشمند برای احیا و آشنایی گردشگران با غذاهای بومی است.
جشنواره‌های غذا، فرصتی ارزشمند برای احیا و آشنایی گردشگران با غذاهای بومی
به گزارش پهره؛ جشنواره گردشگری غذاهای بومی و محلی در بخش دامن شهرستان ایرانشهر برگزار شد.

تیمور کریم زائی، سرپرست بخشداری دامن ضمن تبریک ایام الله دهه فجر به حاضرین در مراسم بیان کرد: احیا و زنده نگه داشتن آداب و رسوم فراموش شده و غذاهای بومی و محلی مناطق علاوه بر حفظ آن ها برای نسل‌های آینده موجب معرفی آن منطقه به گردشگران و توسعه گردشگری می‌شود.

وی ضمن تقدیر از تلاش مجموعه دهیاران بخش نسبت به برنامه‌ریزی جهت برگزاری جشنواره غذاهای محلی به مناسبت ایام الله دهه فجر بر همراهی مردم و مسئولان در برگزاری چنین جشنواره‌هایی، افزود: باید تلاش کرد تا آداب و رسوم گذشته را با حفظ اصالت آن به نسل‌های آینده تحویل داد.

کریم زائی تصریح کرد: در بخش دامن با توجه به برخورداری از ظرفیت‌های متعدد کشاورزی و صنایع دستی، با برگزاری جشنواره‌های محلی می‌توان از ظرفیت روستاها برای نشان دادن فرهنگ غنی این مناطق بهره جست.

گفتنی است؛ در پایان در کنار جشنواره غذاهای بومی و محلی شاهد هنر نمایی نوجوانان و دانش آموزان در بازی‌های بومی - محلی منطقه بودیم که به نفرات برتر جوایزی اهدا شد.

انتهای پیام/
کد مطلب: 429421
نام شما

آدرس ايميل شما
نظر شما *